På salg!

Design House Stockholm Astrid Lindgren Kopp, Jag Är En Vacker…, Lilla-Svensk | Kopper & Krus

NOK 266.24 NOK 156.00

På den lilla Astrid Lindgren-koppen fra Design House Stockholm står det "Jag är en vacker och genomklok och lagom tjock man i mina bästa år". Husker…

På lager

Varenummer: I10-HJ2452 Kategorier: , Stikkord:

Beskrivelse

På den lilla Astrid Lindgren-koppen fra Design House Stockholm står det "Jag är en vacker och genomklok och lagom tjock man i mina bästa år". Husker du hvem som sa det? Det er ingen ringere enn Karlsson på taket – en av Astrid Lindgrens mange tidløse verk som fortsetter å få oss til å reflektere over livet. Koppen er produsert i steingods og har en sjarmerende illustrasjon i bunnen av Karlsson selv. Koppen er en del av kolleksjonen fremstilt av Design House Stockholm og Astrid Lindgren AB som hyller Astrids tidløse verk som berørte, og fortsetter å berøre, generasjon etter generasjon. Finn din favorittkopp etter fortellingen som fanget hjertet ditt og la den lyse opp morgenstunden. Velg mellom ulike varianter: sitat på svensk eller på engelsk.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Design House Stockholm Astrid Lindgren Kopp, Jag Är En Vacker…, Lilla-Svensk | Kopper & Krus”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 600
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: